OM

Shijazhuang Huaxu Pharmaceutical CO., LTD., som ligger i ekonomisk utveckling zon,Shijiazhuang, Hebei-provinsen, grundades 1992. Det omfattar en yta på 50000 kvadratmeter, äger mer än 300 anställda, Huaxu specialiserat på produktion av Mannitol, Fruktos, D-manose, Laktulos och annan typ av livsmedelstillsats såsom Sorbitol vätska. Vi har goda marknadsandelar på den inhemska och utländska marknaden och åtnjuter högt anseende. Huaxu människor tar själen av "ATT VARA FRISK FÖR EVIGT", att tvinga för människors hälsa, allt för kunden. Vi gav exakt inställning att göra vetenskaplig forskning och utveckling. Vi antar mest avancerade produktionsteknik och utrustning, högkvalitativa produktstandarder till innovativa för evigt och hålla utvecklas. Företaget har successivt passerat certifikat av ISO22000:2005/GB/T22000-2006, HACCP, GMP, ICKE-GMO och KOSHER av livsmedelstillsatser etc. Att utveckla företaget och berika personal är företagsfilosofin, företagskulturen med mänsklig charm lockar talangfolk. Vi bildade ett team med samarbete, kamp och utmaningsandar. Huaxu människor och företagande delar samma öde. Efter tio år kämpar och utveckling, försäljning belopp fortsätter att öka, försäljning prestation håller bra och försäljning nätverk har utvidgats globalt. Entusiasm gör drömmar gå i uppfyllelse, ansvar bär hopp, Huaxu alltid följa den anda av excellens med attityd respekt för liv och människor, att se till att ansvar för varje klient, arbetande personal och samhälle, dedikerade till att skapa ett hälsosamt liv för människor.

visa mer

PRODUKTER

visa mer

PRESSRUM

Fruktos: ett viktigt naturligt sötningsmedel


Upptäck fördelarna med kristallin fruktos i läkemedelsindustrin

Utforska användningen och fördelarna med kristallin fruktos i läkemedelssektorn, En viktig del av olika hälso- och sjukvårdsprodukter.

2023-11-04 visa mer

Varför är Lactulose Crystalline Pulver få popularitet i Kina?

Upptäck den överraskande ökningen i efterfrågan på Lactulose Crystallin pulver i Kina och avslöja fördelarna och användningen av denna Inc. Mångsidig produkt. Lär dig hur Lactulose Crystalline Pulver är Revolut

2023-10-14 visa mer

Kristallin fruktos i Kina - En omfattande guide till dess användningar och fördelar

Utforska världen av kristallin fruktos i Kina, dess olika tillämpningar, och de potentiella hälsofördelar det erbjuder. Upptäck betydelsen av denna ingrediens för läkemedel och hälsa

2023-10-11 visa mer

2023-10-08 visa mer

Lactulose kristallin pulverprodukter: En omfattande guide till dess användningar och fördelar

Upptäck de otaliga användningsområdena och fördelarna med kristallin pulverprodukter i läkemedels- och hälsovårdsindustrin. Läs mer om detta mångsidiga ämne som hjälper till i olika hälsotillstånd.

2023-10-05 visa mer

Upptäck fördelarna med kristallin fruktos produkter för din hälsa

Grym upp de anmärkningsvärda fördelarna med kristallin fruktosprodukter och förbättra ditt välbefinnande

2023-10-02 visa mer

Laktitol Produkter: En omfattande guide till hälsofördelar och användninger

Upptäck det breda utbudet av hälsofördelar och användningsområden för laktitolprodukter inom läkemedels- och hälsovårdsindustrin.

2023-09-29 visa mer

visa mer