O NAS

Shijazhuang Huaxu Pharmaceutical CO, LTD, ki se nahaja v območju gospodarskega razvoja, Shijiazhuang, Provinca Hebei, je bila ustanovljena leta 1992. Zajema površino 50000 kvadratnih metrov, ima v lasti več kot 300 zaposlenih, Huaxu je specializiran za proizvodnjo Mannitol, Fruktoze, D-manoze, laktuloze in druge vrste živilskih dodatkov, kot so Sorbitol tekočina. Imamo dober tržni delež na domačem in čezmorskem trgu in uživamo visok ugled. Huaxu ljudje vzamejo dušo "BITI ZDRAV ZA VEDNO", da silijo za zdravje ljudi, vse za stranko. Dali smo natancen odnos do znanstvenega raziskovanja in razvoja. Sprejemamo najnaprednejšo proizvodno tehnologijo in opremo, visokokakovostne standarde izdelkov za vedno inovativne in se še naprej razvijajo. Podjetje je zaporedoma potrdilo ISO22000:2005/GB/T22000-2006, HACCP, GMP, NON-GMO in KOSHER živilskih dodatkov itd. Razvoj podjetja in bogatenje osebja je filozofija podjetja, kultura podjetja s človeškim šarmom privlači nadarjene ljudi. Tvorili smo ekipo s sodelovanjem, bojem in izzivom duhov. Huaxu ljudje in podjetje si delijo isto usodo. Po desetih letih boja in razvoja se prodajni znesek še naprej povečuje, dosežek prodaje ohranja dobro in prodajno omrežje se je razširilo na svetovni ravni. Navdušenje uresniči sanje, odgovornost nosi upanje, Huaxu se vedno drži duha odličnosti z odnosom spoštovanja do življenja in ljudi, da se prepriča, da je odgovoren za vsako stranko, delovno osebje in družbo, posvečeno ustvarjanju zdravega življenja za ljudi.

Poglej več

IZDELKI

Poglej več

NOVICE

Fruktoza: eterično naravno sladilo


Odkrijte koristi kristalne fruktoze v farmacevtski industriji

Raziščite uporabe in prednosti kristalne fruktoze v farmacevtskem sektorju, bistveno sestavino različnih zdravstvenih izdelkov.

2023-11-04 Poglej več

Zakaj je Lactulose kristalni prašek pridobivanje priljubljenosti na Kitajskem?

2023-10-14 Poglej več

Kristalna Fruktoza na Kitajskem - Celovit vodnik za njegove uporabe in prednosti

2023-10-11 Poglej več

Vloga laktitol pri zdravljenju zaprtje

Odkrijte, kako laktitol, naravni sladkorni alkohol, lahko učinkovito ublaži zaprtje in spodbuja boljše prebavno zdravje. Ta celovit članek raziskuje prednosti, odmerek, stranske učinke, in

2023-10-08 Poglej več

Izdelki kristalnega praška laktoloze: Celovit vodnik za njegove uporabe in prednosti

Odkrijte številne uporabe in koristi kristalnega prahu laktoloze v farmacevtski in zdravstveni industriji. Spoznajte o tej vsestranski snovi, ki pomaga v različnih zdravstvenih stanjih.

2023-10-05 Poglej več

Odkrijte prednosti kristalinskih izdelkov za vaše zdravje

Izkopati izjemne prednosti kristaliničnih fruktoznih izdelkov in izboljšati svojo dobro počutje

2023-10-02 Poglej več

Laktitol izdelki: Celovit vodnik za zdravstvene koristi in uporabe

Odkrijte široko paleto koristi za zdravje in uporabe izdelkov laktitol v farmacevtski in zdravstveni industriji.

2023-09-29 Poglej več

Poglej več