OM

Shijazhuang Huaxu Pharmaceutical CO., LTD., som ligger i økonomisk utviklingssone, Shijiazhuang, Hebei-provinsen, ble grunnlagt i 1992. Den dekker et areal på 50000 kvadratmeter, eier mer enn 300 ansatte, Huaxu spesialiserer seg på produksjon av Mannitol, Fruktose, D-mannose, Lactulose og andre typer tilsetningsstoff som Sorbitol væske. Vi har god markedsandel i hjemme- og utlandet og nyter godt omdømme. Huaxu folk tar sjelen til "Å VÆRE SUNN FOR ALLTID", for å tvinge for folks helse, alt for kunden. Vi ga presis holdning til å gjøre vitenskapelig forskning og utvikling. Vi vedtar mest avansert produksjonsteknologi og utstyr, produktstandarder av høy kvalitet til innovative for alltid og fortsetter å utvikle seg. Selskapet har etter hvert passert sertifikat av ISO22000:2005/GB/T22000-2006, HACCP, GMP, NON-GMO og KOSHER av tilsetningsstoffer etc. Å utvikle bedriften og berikende ansatte er selskapets filosofi, selskapets kultur med menneskelig sjarm tiltrekker seg talentfolk. Vi dannet et team med samarbeid, slåssing og utfordring ånder. Huaxu-folk og bedrifter deler samme skjebne. Etter ti år kjemper og utvikling, salgsbeløpet fortsetter å øke, salg prestasjon holder godt og salgsnettverket har utvidet globalt. Entusiasme gjør drømmer til virkelighet, ansvarbærende håp, Huaxu holder seg alltid til dyktighetens ånd med holdning til respekt for liv og mennesker, for å sikre at ansvarlig for hver klient, arbeidspersonale og samfunn, dedikert til å skape et sunt liv for mennesker.

se mer

PRODUKTER

se mer

NYHETSSENTER

Fruktose: et viktig naturlig søtningsmiddel


Oppdag fordelene ved krystallinsk fruktose i legemiddelindustrien

Undersøke bruken og fordelene ved krystallinsk fruktose i legemiddelsektoren, en vesentlig bestanddel i ulike helseprodukter.

2023-11-04 se mer

Hvorfor oppnår Lactulose krystallinsk pulver i Kina?

Oppdag den overraskende økningen i etterspørsel etter laktulose krystallinsk pulver i Kina, og avslør fordelene og brukene ved denne gruppe. Redibelt alsidig produkt. Lær hvordan Lactulose krystallinsk pulver er Revolut

2023-10-14 se mer

Krystallinsk fruktose i Kina – En omfattende veiledning til bruk og fordeler

2023-10-11 se mer

Laktitols rolle ved behandling av forstoppelse

Oppdag hvordan laktitol, en naturlig sukkeralkohol, effektivt kan lindre forstoppelse og fremme bedre fordøyelses helse. Denne omfattende artikkelen undersøker fordelene, doseringen og bivirkningene.

2023-10-08 se mer

Lactulose krystallinske pulverprodukter: En omfattende veiledning til bruk og fordeler

Oppdag de utallige bruksområdene og fordelene ved krystallinske pulverprodukter i legemiddel- og helsetjenesten. Lær om dette alsidige stoffet som hjelper til i forskjellige helseforhold.

2023-10-05 se mer

Oppdag fordelene ved krystallinske fruktoseprodukter for helsen

Gjør de bemerkelsesverdige fordelene ved krystallinske fruktoseprodukter og forbedre ditt velbefinnse

2023-10-02 se mer

Laktitolprodukter: En omfattende veiledning til helsefordeler og -bruk

Oppdage mange fordeler og bruk av laktitolprodukter i legemiddel- og helsetjenesten.

2023-09-29 se mer

se mer