OVER

Shijazhuang Huaxu Pharmaceutical CO., LTD., gelegen in economische ontwikkelingszone Shijiazhuang, provincie Hebei, werd opgericht in 1992. Het beslaat een oppervlakte van 50000 vierkante meter, bezit meer dan 300 werknemers, Huaxu is gespecialiseerd in de productie van Mannitol, Fructose, D-mannose, Lactulose en andere soorten levensmiddelenadditief zoals Sorbitol vloeistof. We hebben een goed marktaandeel in de binnenlandse en buitenlandse markt en genieten van een hoge reputatie. Huaxu mensen nemen de ziel van "OM GEZOND TE ZIJN VOOR ALTIJD", te dwingen voor de gezondheid van mensen, alles voor de klant. We gaven een precieze houding aan om wetenschappelijk onderzoek en ontwikkeling te maken. We nemen de meest geavanceerde productietechnologie en -apparatuur, hoogwaardige productnormen voor altijd innovatief en blijven ontwikkelen. Het bedrijf heeft achtereenvolgens het certificaat van ISO22000:2005/GB/T22000-2006, HACCP, GMP, NON-GGO en KOSHER van Food Additives etc. Het ontwikkelen van de onderneming en het verrijken van personeel is de bedrijfsfilosofie, de bedrijfscultuur met menselijke charme trekt talentmensen aan. We vormden een team met samenwerking, gevechten en uitdaging geesten. Huaxu mensen en ondernemingen delen hetzelfde lot. Na tien jaar vechten en ontwikkeling, het verkoopbedrag blijft stijgen, verkoop prestatie blijft goed en het verkoopnetwerk is wereldwijd uitgebreid. Enthousiasme maakt dromen waar, verantwoordelijkheid dragen hoop, Huaxu altijd vasthouden aan de geest van uitmuntendheid met de houding van respect voor het leven en mensen, om ervoor te zorgen verantwoordelijk voor elke klant, werkend personeel en de samenleving, gewijd aan een gezond leven voor de mens te creëren.

Bekijk meer

PRODUCTON

Bekijk meer

NIEUWS

Fructose: een essentiële natuurlijke zoetstof


Ontdek de voordelen van kristallijn fructose in de farmaceutische industrie

Ontdek de toepassingen en voordelen van kristallijne fructose in de farmaceutische sector, een essentieel onderdeel van verschillende gezondheidsproducten.

2023-11-04 Bekijk meer

Waarom wint lactulose kristallijn poeder populariteit in China?

Ontdek de verrassende stijging van de vraag naar lactulose kristallijn poeder in China en ontdek de voordelen en toepassingen van dit ongelooflijk veelzijdige product. Leer hoe lactulose kristallijn poeder is Revol

2023-10-14 Bekijk meer

Kristallijn fructose in China-Een uitgebreide gids voor het gebruik en de voordelen ervan

2023-10-11 Bekijk meer

De rol van Lactitol bij het behandelen van constipatie

Ontdek hoe lactitol, een natuurlijke suikeralcohol, constipatie effectief kan verlichten en een betere spijsvertering kan bevorderen. Dit uitgebreide artikel onderzoekt de voordelen, dosering, bijwerkingen en

2023-10-08 Bekijk meer

Lactulose kristallijn poederproducten: een uitgebreide gids voor het gebruik en de voordelen ervan

2023-10-05 Bekijk meer

Ontdek de voordelen van kristallijne fructoseproducten voor uw gezondheid

Ontdek de opmerkelijke voordelen van kristallijne fructoseproducten en verbeter uw welzijn

2023-10-02 Bekijk meer

Lactitol-producten: een uitgebreide gids voor gezondheidsvoordelen en-toepassingen

Ontdek het brede scala aan gezondheidsvoordelen en toepassingen van lactitol-producten in de farmaceutische en gezondheidszorg.

2023-09-29 Bekijk meer

Bekijk meer