за нас

Shijazhuang Huaxu Pharmaceutical CO., LTD., Лоциран во зоната за економски развој, Shijiazhuang, провинцијата Хебеи, е основана во 1992 година. Зафаќа површина од 50000 квадратни метри, поседува повеќе од 300 вработени, Huaxu специјализира во производство на Mannitol, Fructose, D -маноза, лактулоза и друг вид додаток на храна како што е течноста Сорбитол. Имаме добар удел на пазарот на домашниот и странскиот пазар и уживаме висока репутација. Луѓето од Хуаксу ја земаат душата на „ДА БИДЕ ЗДРАВИ ЗАСЕКОГАШ“, да присилат за здравјето на луѓето, сè за клиентот. Дадовме прецизен став да направиме научно истражување и развој. Ние прифаќаме најнапредна технологија и опрема за производство, високо квалитетни стандарди на производи до иновативни засекогаш и продолжуваме да се развиваме. Компанијата има последователно положено сертификат за ISO22000: 2005 / GB / T22000-2006, HACCP, GMP, не-ГМО и КОШЕР на адитиви во храната итн. Развојот на претпријатието и збогатувањето на персоналот е филозофија на компанијата, културата на компанијата со човечки шарм привлекува талент луѓе. Формиравме тим со соработка, борба и предизвик на духови. Луѓето и претпријатијата Хуаксу ја делат истата судбина. По десет години борба и развој, износот на продажбата продолжува да се зголемува, достигнувањата во продажбата се одржуваат добро и продажната мрежа се прошири на глобално ниво. Ентузијазмот ги остварува соништата, одговорноста носи надеж, Huaxu секогаш се придржува кон духот на извонредност со став за почитување на животот и луѓето, за да биде сигурен дека е одговорен за секој клиент, работниот персонал и општеството, посветен на создавање здрав живот за луѓето.

Гледај Повеќе

Производи

Гледај Повеќе

Вести

Фруктоза: неопходен природен засладувач


Пронајди ја користата на кристалната фруктоза во фармацевтската индустрија

Истражувај ги употребите и предностите на кристалната фруктоза во фармацевтскиот сектор, основен компонент на различни здравствени производи.


Зошто Лактулоза кристална пупка добива популарност во Кина?


Кристална фрактоза во Кина - Комплетна водич за нејзините користени и користи


Улогата на латтил во третирањето на конституцијата

Дознај како лактилот, природен шеќерен алкохол, може ефикасно да ја ублажи заостанацијата и да промовира подобро здравјето. Оваа сеопфатна статија ги истражува бенефициите, дозата, нејзините ефекти и


Лактулоза кристални производи за путер: Засекогаш водич за нејзините користени и користати

Откријте ги голем бројните употреби и бенефиции на кристалните производи за прав во фармацевтската и здравствената индустрија. Дознај за оваа неверојатна супстанција која помага во различна состојба на здравјето


Дознај колку е корист од кристалните фрактоза производи за твоето здраво

Откривајте ги извонредните предности од кристалните фруктози производи и подобрувајте ја вашата благосостојба.


Лакттолски производи: Слободна вода за здравствени користи

Откријте ја големината здравствени бенефиции и употреби на лактилските производи во фармацевтската и здравствената индустрија.


Гледај Повеќе