TIETOJA

Shijazhuang Huaxu Pharmaceutical CO, LTD., joka sijaitsee talouskehitysalueella Shijiazhuang, Hebein maakunta, perustettiin vuonna 1992. Se kattaa 50000 neliömetrin alueen, omistaa yli 300 työntekijää, Huaxu on erikoistunut Mannitolin, Fruktoosin, D-mannoosin, laktuloosin ja muun elintarvikelisäaineen, kuten Sorbitol-nesteen, tuotantoon. Meillä on hyvä markkinaosuus kotimaisilla ja ulkomaisilla markkinoilla ja meillä on korkea maine. Huaxu-ihmiset ottavat sielun "OLLA TERVE IKUISESTI", pakottaakseen ihmisten terveyden, kaiken asiakkaalle. Annoimme tarkan asenteen tieteellisen tutkimuksen ja kehityksen kehittämiseen. Otamme käyttöön edistyneimmän tuotantoteknologian ja -laitteet, laadukkaat tuotestandardit innovatiivisille ikuisesti ja kehitämme edelleen. Yritys on peräkkäin läpäissyt elintarvikkeiden lisäaineiden ISO22000:2005/GB/T22000-2006-, HACCP-, GMP-, NON-GMO- ja KOSHER-sertifikaatin jne. Yrityksen kehittäminen ja henkilöstön rikastuttaminen on yritysfilosofia, yrityskulttuuri inhimillisellä viehätyksellä houkuttelee lahjakkaita ihmisiä. Perustimme tiimin, jolla oli yhteistyö-, taistelu- ja haastehenkiä. Huaxun ihmisillä ja enterprisella on sama kohtalo. Kymmenen vuoden taistelun ja kehityksen jälkeen myyntimäärä kasvaa jatkuvasti, myyntisaavutus pysyy hyvänä ja myyntiverkosto on ulottunut maailmanlaajuisesti. Innostus toteuttaa unelmia, vastuu kantaa toivoa, Huaxu noudattaa aina huippuosaamisen henkeä asenteella, joka kunnioittaa elämää ja ihmisiä, varmistaakseen vastuun jokaisesta asiakkaasta, työskentelevästä henkilökunnasta ja yhteiskunnasta, joka on omistautunut luomaan terveen elämän ihmisille.

Katso lisää

TUOTTEET

Katso lisää

UUTISET

Fruktoosi: välttämätön luonnollinen makeutusaine


Tutustu Kristallinen Fruktoosi hyödyt lääketeollisuudessa.

Tutki kiteisen fruktoosin käyttöä ja etuja lääkealalla, eri terveydenhuollon tuotteiden olennainen osa.

2023-11-04 Katso lisää

Miksi Lactulose Crystalline Powder saa suosiota Kiinassa?

Löydä yllättävä nousu kysynnän Lactuloosi kristallinen pulveri Kiinassa ja paljasta hyödyt ja käyttötä Monipuolinen tuote. Opi miten Lactulose kristallinen pulveri on Revolut

2023-10-14 Katso lisää

Kristallinen Fruktoosi Kiinassa - kattava opas sen käyttöä ja eduja

Tutki maailmaa kiteinen fruktoosi Kiinassa, sen erilaisia sovelluksia, ja mahdollisia terveyshyödyjä se tarjoaa. Löydä tämän ainesosan merkitys lääkkeiden ja terveyden kannalta.

2023-10-11 Katso lisää

Laktitolin rooli hoidossa ummetus

2023-10-08 Katso lisää

Lactulose kristallinen pulveri tuotteet: kattava opas sen käyttöä ja eduja

Tutustu lääketeollisuuden ja terveydenhuollon laktoosi-kiteisen jauhetuotteiden lukemattomat käyttötarkoitukset ja hyödyt. Opi tästä monipuolisesta aineesta, joka auttaa erilaisissa terveydentiloissa.

2023-10-05 Katso lisää

Tutustu Kristallinen Fruktoosi tuotteiden hyödyt terveys

Purkaa merkittäviä etuja Kristallinen Fruktoosi tuotteita ja parantaa hyvinvointia

2023-10-02 Katso lisää

Laktitol Tuotteet: laaja opas terveyshyödyt ja käyttöä

Tutustu laktitolin terveyshyödyistä ja käyttötarkoituksista lääke- ja terveydenhuoltoalalla.

2023-09-29 Katso lisää

Katso lisää